Jawwe

Hejsan!

Elikkä oon Janita Repo täältä jyväskylän nurkilta! Toista mun kaltaistani et tule löytämään! Moni saattaa katsoo ulkokuorta ja stekkaa et “okei toi muija on pintaliitäjä” ,mutta sori ajatuksesi meni harhaan:) mä jos joku, mulla on jalat tukevasti maanpinnalla!! Vaikka missi kisoja käynykki, nii se ei välttämättä hei meinaa sitä, että haluan vain täydellistä itelleni. Minut hurmaa mies joka on fiksu, romanttinen, suorasananen, rehti kaikinpuolin, positiivinen, ulospäinsuuntautunut, huumorintajuinen ja välittäis ulkonäöstäänkin ja hänellä pitäis olla asiat tärkeys järjestyksessä! 

 Mun luottamus on petetty monet kerrat, niin te miehet särkeny sydämmen, kuin ystävät puukottanut selkään. Musta on saattanut tulla kenties aika arka alkamaan luottamaan keneenkään.. mutta osuva sanonta osuu kohilleen: Luottamus pitää ansaita  :) mutta mä en ole pitkävihainen!! saatan jäädä murehtimaan jotain asiaa pitkäks aikaa, mutta en ole luonteeltani ollenkaa riitaa haastava tai mikään vastaava!

 Mä olen suomenruotsalainen äitin puolelta, mutta ihan suomen kansalainen! Siksi kirjoitus asussa saattaa ilmetä virheitä, sillä ehdin käymään osan peruskoulustani ruotsissa. Pidän paljon liikunnasta ja tykkään tavata uusia ihmisiä  :)  Olen todella sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut, ja tietynlainen huumori menee  :)  Harrastan siis kaikkea urheilua ja valokuvaan todella paljon! Mä käyn töissä ja opiskelen samanaikaisesti. Olen pr-työntekijä (promoilen) ja opiskelen liiketaloutta merkonomi -linjalla. 

Tulevaisuudessa haluaisin asettua aloilleen ja perustaa perheen! Nyt nuoruus ajat ottaa ilo irti elämästä, kokee erinlaisia asioita ja matkustella paljon ja nähdä nähtävyyksiä! Mutta, eihän sitä ikinä tiedä millon se oikea tulee vastaan! “niitä tulee ja menee” on ehkä huonoin lohdutus tapa kun on saanu rukkaset. Mä en ajattele enkä tuu ajattelee, että elän täysillä vain tätä päivää. Tulevaisuutta on hyvä avartaa ja pitää asiat tärkeysjärjestyksessä, että mitä tehdä, ja mitä jättää tekemättä! Kaikkihan tekee virheitä, mutta virheistä oppii:) ei niitte tahallisiakaa kannata olla.

Videoita löytyy myös youtubesta, mutta jos olette tosikkoja, nii ei tarvitse kattoo! :)

Tässä linkki minun YouTube sivulleni, jonne päivittelen joskus (aika harvoin) videopostauksia: http://www.youtube.com/user/janitaunelmarepo 

Löydät minut myös INSTAGRAMISTA: jawwe

Tässä vielä sellanen runo, joka pistää varmasti jokaisen sydämmeen jos se osuu ja loksahtaa kohalleen:

“En välttämättä ole kenenkään ykkösvalinta, mutta olen hyvä valinta. En ehkä ole rikas, mutta olen arvokas. En väitä olevani joku jota en ole, koska olen hyvä olemaan minä. En välttämättä ole ylpeä joistakin asioista joita olen tehnyt aiemmin, mutta olen ylpeä siitä kuka olen. En ole täydellinen, mutta ei minun tarvitsekaan. Ota minut tällaisena kuin olen, tai katsele kun kävelen pois!”

 

Uusimmat kuvat

Uusimmat blogilisäykset

Minä

Olen nuori neitonen täältä jyväskylän nurkilta ja omistan levottomat jalat! Harrastan valokuvausta ja päivittäistä lenkkeilyä koirani Lili-Marlèèn kanssa. Luonteeltani olen hyvin ulospäinsuuntautunut, rehti, iloinen ja positiivinen! Tässä Blogissani kirjoitan päivittäin päivän tapahtumia ja tulevia suunnitelmia ja mietteitä, enjoy!

  • RSS